FAQ

Download officiel 2022-info her:

PRISON INK-2022-INFO-FAQ
Download forbrugerinformation fra Styrelsen for Patientsikkerhed her: Er du klar til livet med en tatovering
– english version: Are you ready for a life with a tattoo

Hvad gør man med de indsatte imens der er Prison Ink? 

Fængslet er ikke længere aktivt og bruges derfor ikke længere til indsatte, og kan i dag betragtes som en kulturinstitution, hvor man kan opleve Europas største samling af fængselsgenstande på det prisvindende museum. Fængslet lægger desuden ramme til koncerter, konferencer, møder, personalefester – og så Prison Ink. Der er altså ingen indsatte i Fængslet i Horsens længere. 

 

Kan jeg blive tatoveret til Prison Ink? 
JA! En tattoo convention er en arbejdende messe, hvor tatovørerne tatoverer kunder. Kunden kan være dig! Du kan booke tid på forhånd hos en de mange tatovører hvis du vil være sikker på at få en tid hos en bestemt tatovør. Du kan også lave en aftale til selve tattoo-festivalen. Langt de fleste af de deltagende tatovører laver walk-in aftaler på stedet – så det er også en mulighed, hvis du vil gribe chancen og få lavet en tatovering af en af de ca. 200 tatovører fra ind- og udland. Du kontakter og laver en aftale med tatovøren direkte ved at klikke på en af kontaktmulighederne under den enkelte tatovør under Artists. 
 

Hvorfor få en tatovering til Prison Ink? 
Fordi her kan du i tre dage vælge mellem nogle af verdens bedste tatovører, hvor mange kun er i Danmark i de tre dage i indeværende år. Det er altså muligt at få lavet tatoveringer af nogle af de bedste indenfor alle stilarter. En enestående mulighed.  

 

Skal man tatoveres til Prison Ink? 
Nej. Prison Ink er for ALLE, der er nysgerrige og gerne vil have en god og hyggelig oplevelse. Måske overvejer du en tatovering, men er lidt nervøs for hvad det går ud på. Her kan du komme helt tæt på og følge processen og få en god snak med tatovørerne. ELLER du kan bare kigge på og se og opleve de mange fantastiske kunstværker der bliver til i de tre dage og bedømt til tattoo-konkurrencerne hvor tatovørerne kæmper om at få priser med hjem for de bedste tatoveringer. Der kåres i 13 forskellige kategorier. Til Prison Ink kan du også nyde øl, drinks, mad i det hyggelige fængselsgårdmiljø hvor du også kan se skate/BMX show med pro-kører og se de pro grafittimalere lave de vildeste værker alle dagene.  

 

Hvordan bliver man frivillig – og hvilke opgaver kan man forvente at skulle lave?  

Der er mange forskellige opgaver som frivillig til Prison Ink, og det hele handler om at være en del af stemningen. Som frivillig skal man være imødekommende og udadvendt, da der er kontakt til både gæster og tatovør uanset, hvad man skal lave. Det kunne blandt andet være i baren, indgangen eller ‘på gulvet’. Derudover er der også et stort opbyningsarbejde som du som frivillig kan være med til at præge inden dørene åbnes officielt. 

 

Hvad koster det at komme ind til Prison Ink 

Det koster 150 kr. for en dagsbillet til Prison Ink – og så koster en partoutbillet 250 kr. Dette kan sikres i forsalg via men kan også købes i indgangen.  I forsalg sparer du 50 pr. billet.

Kommer du på motorcykel om lørdagen kommer du ind til Bike Meet for 100 kr. og får desuden hele Prison Ink oplevelsen med også. 

 

Hvordan er forholdene for kørestole og barnevogne?  

Omgivelserne er et fængsel fra 1853, hvorfor man ikke har taget hensyn til hverken kørestole eller barnevogne … MEN efter omdannelsen fra Fængsel til kulturinstitution er det hele blevet mere kørestolsvenligt, og det eneste man ikke vil kunne opleve er arresten. Alle øvrige områder har kørestolsadgang. Medhjælper til handicappet gæst skal ikke købe billet.