TIL TATOVØREN

Prison Ink åbnede i foråret 2015, for første gang, portene til en anderledes tattoo convention, hvor der var fokus på en speciel stemning i unikke rammer. Prison Ink udbyder et begrænset antal standpladser i fængslets celler i Arresten og i Magasinet, som tilsammen skaber et råt miljø og en perfekt stemning til weekendens convention.

Prison Ink er opdelt i mange områder i Fængslet, som tilbyder forskellige muligheder og som gør Prison Ink til en ekstraordinær tattoo convention da der er et kæmpe udendørs areal som også benytter til aktiviteter. Da der er et begrænset antal standpladser til rådighed er det ikke muligt at få plads til alle.

Du er velkommen til at sende en mail for at komme på venteliste og i betragtning til en stand. Standtyper Standard messestand eller celle
.

En normal messestand er 2 x 3 meter.
 Cellerne i Arresten, der bruges som stande, er ca. 5,5 m2. For nærmere information og booking skriv en mail til: info@prisonink.dk.

Bestillingsbetingelser

Bestilling af stand er bindende og man hæfter for betalingen af standen iht. den betalingsdato der er anført på fakturaen.
 Afbestilling af stand skal ske pr. mail til info@prisonink.dk senest 60 dage før, at arrangementet finder sted, ellers kan beløbet ikke refunderes. Prison Ink opkræver et gebyr på 1500 kr. ved aflysning. 
Er standleje ikke betalt 45 dage inden arrangementet vil der ske fuld opkrævning af hele beløbet uanset deltagelse.
 Hvis man ved aflysning kan overdrage standen til anden lejer, vil Prison Ink altid være imødekommende og undersøge om standen kan lejes ud til denne anden lejer.

Prison Ink forbeholder sig ret til at afvise overdragelse. I tilfælde af at det ikke kan lade sig gøre, hæfter standlejer for den fulde leje.
 Er man som standlejer forhindret i at deltage, og ønsker  at overdrage standen til anden side, så skal arrangørerne kontaktes før yderligere foretages og dette skal aftales i detaljer med arrangøren på info@prisonink.dk.

Overnatning

Prison Ink har indgået en aftale med det lokale og 4,5-stjernede hotel, Opus, som tilbyder enkelt- og dobbeltværelser inkl. morgenmad. For at opnå rabat som udstiller skal du blot oplyse ringe på tlf. 76 25 72 00 og oplyse rabatkoden: PRISONINK for at få værelser til denne specialpris: Dobbeltværelse: 695 kr.
Enkeltværelse: 595 kr. www.hotelopushorsens.dk